Skip to content

Uvjeti korištenja i pravila privatnosti

O nama

DIVA Design, obrt za grafički dizajn i usluge

Koje osobne podatke prikupljamo?

diva-design.hr prikuplja osobne podatke:

  • ako nas kontaktirate – primjerice ako ispunite kontakt obrazac za UPIT na našoj Internet stranici, ako nam putem e-maila ili na koji drugi način dostavite svoje osobne podatke ili se na našoj Internet stranici prijavite za primanje obavijesti (newsletter) ili zatražite dostavu predračuna ili ponude i slično ili zatražite kakve druge informacije ili nas kontaktirate iz kojeg drugog razloga.
  • ako Vi nama dostavljate osobne podatke drugih osoba, Vi jamčite da za takvo otkrivanje odnosno dostavu imate potrebnu ovlaštenje i/ili privolu te iste osobe čije nam podatke dostavljate.
  • podaci o lokaciji, ako je primjenjivo i ako ste isto omogućili.
  • IP adresa; (Svako računalo koje je povezano na Internet mora imati jednoznačno dodijeljenu IP adresu. Internetski poslužitelji raspolažu IP adresama posjetitelja, ali ne i osobnim podacima potrebnim za njihovo jednoznačno povezivanje sa vlasnicima tih IP adresa.)

Povezani sadržaj s drugih web stranica

Radi praćenja podataka o posjećenosti naša Internet stranica koristi Google Analytics. Podaci se prikupljaju preko kolačića treće strane i IP adresa. Google Analytics čuva podatke trajno, a korisnik ih može izbrisati odnosno spriječiti. Za više informacija posjetite https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
Općenito o načinu na koji Google koristi podatke prikupljene s naše Internet stranice posjetite https://policies.google.com/privacy/google-partners?hl=en.

Pravo na pristup

Imate pravo tražiti i dobiti od nas kao voditelja obrade potvrdu obrađuju li se Vaši osobni podaci te ako se takvi osobni podaci obrađuju, pristup osobnim podacima i informacijama, u skladu s člankom 15. GDPR-a.

Pravo na brisanje

Imate pravo zahtijevati od nas kao voditelja obrade brisanje osobnih podataka koji se na Vas odnose, a mi ćemo iste obrisati bez nepotrebnog odgađanja ako je ispunjen koji od uvjeta iz članka 17. stavka 1. GDPR-a.
Pravo na brisanje osobnih podataka nije apsolutno pravo i ono ne nadilazi naše obveze koje proizlaze iz mjerodavnih zakona i propisa. Dakle, u određenim situacijama nećemo biti u mogućnosti obrisati osobne podatke u mjeri u kojoj je njihova obrada nužna.

Kontakt

Sva Vaša pitanja, komentare i zahtjeve za ostvarivanja prava u vezi Vaših osobnih podataka, a naročito prava iz članka 12. ove Izjave, možete nas kontaktirati na koji od sljedećih načina:
1) e-mailom na adresu kristina@diva-design.hr
2) putem kontakt obrasca na našoj Internet stranici.